Terug naar de hoofdpagina
 

Lidmaatschap

Het lidmaatschap van badmintonvereniging Smashing Monster loopt van 1 augustus t/m 31 juli van het daaropvolgende kalenderjaar, hierna te noemen verenigingsjaar. De contributie voor een verenigingsjaar wordt in onderstaande tabel weergegeven.

LeeftijdContributie
tot 12 jaar€ 100,00
12-14 jaar€ 122,00
15-17 jaar€ 150,00
vanaf 18 jaar€ 160,00

Zoals u ziet is badminton in vergelijking met veel andere sporten een relatief goedkope sport om te beoefenen, zeker als u zich bedenkt dat voor bovenstaand bedrag de jeugd twee keer per week kan sporten.

Gratis proefspelen

Voordat u actief lid wordt van de vereniging heeft u de mogelijkheid om 2 x gratis te komen spelen. Het enige wat u, naast een goed humeur, hoeft mee te nemen zijn een paar sportschoenen (geen zwarte zolen) en sportkleding. Rackets kunt u tijdens het proefspelen lenen.

Lid worden

Lid worden van de vereniging is heel eenvoudig. Download het inschrijfformulier en neem dit tezamen met één pasfoto mee naar de vereniging. De eenmalige inschrijfkosten bedragen € 10,00 voor volwassenen en € 7,50 voor jeugdleden.

De kleine lettertjes

het lidmaatschap eindigt na schriftelijke mededeling aan de secretaris, minimaal 1 maand voor het einde van het verenigingsjaar, of door andere redenen genoemd in het huishoudelijk reglement. Zonder schriftelijke opzegging wordt het lidmaatschap automatisch voor de duur van een verenigingsjaar verlengd.