Recreanten

Wanneer je badminton leuk vindt, kom dan eens langs om lekker mee te spelen en moe te worden. Kom bij voorkeur de eerste keer op donderdagavond. Dan vraag je naar Sem of Eric, die begeleidt je verder. Je neemt sportkleding en sportschoenen mee (geen zwarte zolen) en wij hebben wel een racket te leen.

Je kan op donderdagavond trainen van 19:00 tot 20:30 uur. Training is niet verplicht, wel raadzaam! Na de training kun je op donderdagavond lekker vrij badmintonnen. In principe spelen we dubbelspelen (4 mensen op een baan) maar als je wilt is singelen ook mogelijk. Je kunt tweemaal gratis komen spelen om te kijken of je het spel leuk vindt en sfeer te proeven. Op donderdagavond kun je vrijspelen van 20:30 uur tot 23:00 uur en op zondagmorgen van 10:00 uur tot 12:00 uur. Na afloop van het spelen kun je in de kantine bij Marco nog een lekker drankje nemen en een gezellig praatje maken met je clubgenoten. Na een paar keer meespelen en/of meetrainen, kies je of je lid wilt worden of niet.

Vul dan het inschrijfformulier in en geef dat aan de secretaris of trainer. Wanneer je lid wordt koop je een eigen racket. Wij kunnen je tips geven “waar je op moet letten”.

© 2021 – Alle rechten voorbehouden – badminton westland

Ontwerp bij: Leonie van den Berg